ByBabyBubbles Suttekæde Siliconering- Silent Night

ByBabyBubbles Suttekæde Siliconering- Silent Night

Ikke på lager
Varenummer
PC01-RDG00
Ingen

Disse smukke håndlavede suttesnore er perfekte som legetøj til dit barn. De fungerer også rigtig godt som bidelegetøj med sine bløde og farverige perler, især ved tandfrembrud. Desuden beholder din baby sutten inden for rækkevidde. Designet gør også produktet til et ensorisk stykke legetøj, der stimulerer den lille. 

Suttekæden kan bruges til alle slags sutter. Alle silikoneperlerne er 100% BPA fri, fødevarekvalitet silikone (svarende til sutter og flaskesut), og FDA godkendt. Bøgetræsmaterialet, samt klipsene er naturligt og ubehandlet.

119,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

ByBabyBubbles suttekæder passer til alle sutter på markedet og kan også bruges som legetøj. Suttekæden kommer som standard ca. 22 cm lang, inklusiv loopenden.

Alle silikoneperler er 100% BPA fri, fødevarekvalitet silikone (svarende til sutter og flaskesut) og FDA godkendt.

ByBabyBubbles bruger smukke træperler og klip, der er helt naturlige og ubehandlede.

Suttekæderne er pakket i en 100% ren bomuldssæk. Dette gør dem perfekte til gave på fødselsdage, baby shower og andre vigtige dage.

Produkterne leveres forvaskede, men det anbefales at man tør dem af med en våd klud inden brug. Trædelene må aldrig blødlægges i vand. Træet er ubehandlet, men hvis det ønskes, kan man behandle med lidt mild olie. Bemærk dog, at påføring af olie kan ændre træets farve.

Alle ByBabyBubbles produkter er sikkerhedstestet og er i overensstemmelse med de nuværende ASTM, CPSIA regler. De er også CE – godkendte. 

Egnet fra: 0 mdr. 

Materialer: 100% fødevaregodkendt LFGB silikone, bøgetræ, satintråd CE godkendt i henhold til EN12586:2007+A1:2011 samt håndpolerede trækugler af europæisk bøgetræ. 

Silikone perlerne er 100% brudsikre, og perfekte for babys ømme gummer at tygge i.

Sikkerhed:

  • Voksenovervågning er altid påkrævet.
  • Klip og metaldele er ikke beregnet til babyen at tygge på, men at blive fastgjort på babyens tøj.
  • Børn / småbørn bør ikke efterlades uden opsyn med perle elementer
  • Kontroller regelmæssigt for eventuelle skader på legetøj. Hvis perler, snor eller ringe er beskadigede, afbrydes brugen.
  • Køber påtager sig alt ansvar
Mere information
Farve Grey
Mærker ByBabyBubbles
EAN 7350103380909
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:ByBabyBubbles Suttekæde Siliconering- Silent Night
Copyright © 2018 Livrig.dk. All rights reserved.