nonomo_hængevugge_stativ_hug_skandinavisk_design_elegant_enkel_slyngevugge_vugge_baby_søvn_kolik
nonomo_hængevugge_stativ_hug_skandinavisk_design_elegant_enkel_slyngevugge_vugge_baby_søvn_kolik nonomo_hængevugge_stativ_hug_skandinavisk_design_elegant_enkel_slyngevugge_vugge_baby_søvn_kolik nonomo_hængevugge_stativ_hug_skandinavisk_design_elegant_enkel_slyngevugge_vugge_baby_søvn_kolik nonomo_hængevugge_stativ_hug_skandinavisk_design_elegant_enkel_slyngevugge_vugge_baby_søvn_kolik nonomo_hængevugge_stativ_hug_skandinavisk_design_elegant_enkel_slyngevugge_vugge_baby_søvn_kolik

Hug Stativ til Nonomo hængevugge

På lager
Kun 2 tilbage
Varenummer
B0506
Ingen

Hug stativ til Nonomo hængevugge. Funktionalitet møder hygge – et designobjekt i skandinavisk stil med et individuelt udseende, designet og fremstillet i Tyskland.

2.199,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Det ikoniske stativ er en vellykket kombination af FSC-certificeret massivt asketræ og pulverlakeret rørformet stål. Hug stativet er specielt udviklet til svingende vugge og passer derfor perfekt til produktet. Det elegante og enkle design af hængevuggen passer perfekt ind i et hvert rum og gør det til et individuelt designobjekt til dit hjem. 

Takket være det medfølgende monteringsværktøj kan den eksklusive træramme på ingen tid. Med højde på ca. 2 meter og et stående område ca. 1,3m², er den ideel til installation indendørs. Rammen kan opstilles på kort tid (ca. 20-25 minutter) på en fast og plan overflade. 

 

Aldersgruppe: 0-2,5 år

Vægt: Max 15 kg. 

Mere information
Farve hvid
Mærker Nonomo
EAN 4251243305506
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hug Stativ til Nonomo hængevugge
Copyright © 2018 Livrig.dk. All rights reserved.