-55%
Ergobaby Bæresele Ventus - Purple
ERGObaby Performance Ventus bæresele Ergobaby Bæresele Ventus - Purple Ergobaby Bæresele Ventus - Purple

Ergobaby Bæresele Ventus - Purple

På lager
Varenummer
845197049899
Ingen

Prisvindende, komfortabel og funktionel bæresele der anbefales af læger og jordmødre verden over, da den giver barnet en ergonomisk korrekt siddestilling.

Den er stilren og som med alle Ergobaby bæreseler, holder den babyen sikker, tæt, og komfortabel, mens den giver dig frie hænder og super bevægelighed.

Bæreselen kan bruges fra 6 mdr, eller fra nyfødt med ERGObaby spædbarnsindsats.

Special Price 499,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

ERGObaby bæresele - Performance Ventus Purple er en letvægts bæresele. ERGObaby bæresele - Performance Ventus er en sporty bæresele der næsten intet vejer og er lavet i et meget åndbart materiale. Ventus er derfor skabt til aktive forældre eller til ferie i varmen. Ventus er fremstillet delvist i “mesh” som du kan se igennem. Ventus er derfor ERGObaby’s mest luftige bæresele. Ventus fra ERGObaby er med lækre detaljer som hætte med UV-beskyttelse.

ERGObaby er kendt for deres gennemførte letvægts bæreseler, hvor kvalitet og komforten for både barn og forældre er i top. En bæresele fra ERGObaby er unik fordi den kan anvendes på maven, hoften eller ryggen. Du kan anvende en ERGObaby bæresele fra barnet vejer 3,5 kg. og op til ca. 4 år (20 kg.). Indtil barnet kan holde hvoedet selv skal der anvendes Infant Insert (mellem 3,5-5,5 kg).

Mere information
Farve Lilla
Mærker Ergobaby
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ergobaby Bæresele Ventus - Purple
Copyright © 2018 Livrig.dk. All rights reserved.