-31%
Ergobaby Omni 360 Pure Black
Sådan indstiller du din ergobaby omni 360 Sådan bruger du din ERGObaby 360 omni til spædbarn Sådan bærer du dit barn udadvendt i ERGObaby 360 omni Sådan bærer du på hoften i en ERGObaby 360 omni Sådan bærer du dit barn på ryggen i ERGObaby omni 360 Ergobaby Omni 360 Pure Black Ergobaby Omni 360 Pure Black Ergobaby Omni 360 Pure Black Ergobaby Omni 360 Pure Black

Ergobaby Omni 360 Pure Black

På lager
Varenummer
845197028785
Ingen

Den nye bæresele fra Ergobaby, OMNI 360. Ingen indsats nødvendig. Kan bruges til nyfødte og helt op til 36 måneder. Muligt at bære barnet både ind- og udadvendt ergonomisk bæreposition på både mave, hofte og ryg.

Special Price 970,00 DKK Regular Price 1.399,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Yderligere information

Ergobaby’s helt nye alt-i-en bæresele, som kan bruges helt fra nyfødt og op til 36 måneder. Bæreselen behøver ingen indsats og gør det muligt at bære barnet i både ind- og udadvendt ergonomisk bæreposition på både mave, hofte og ryg.  


Der er mulighed for at justere sædet så det passer til barnets størrelse, og hele tiden have den helt rigtige bæreposition.


Bæreselen er lavet af slidstærkt materiale, med krydsbare skulderremme og nem tilpasning, så du får en perfekt og langtidsholdbar pasform både til mor og far. 

Særlige egenskaber:


• Ingen indsats nødvendig
• Mulighed for udadvendt ergonomisk bæreposition 
• Bruges fra nyfødt til 36 mdr. 
• Bæresele i premium linned med 100% bomulds foring
• vægt: 710 gram
• Nemt justerbare, polstrede skulderstropper der er dejlig brede, så vægten bliver fordelt behageligt på dine skuldre
• Bredt, polstret mavebælte der er super nemt at tilpasse og som giver rigtig god støtte til lænden, samtidig med at det hjælper med at tage noget af presset fra dine skuldre
• Aftagelig opbevaringspose

Mere information
Farve Black
Mærker Ergobaby
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ergobaby Omni 360 Pure Black
Copyright © 2018 Livrig.dk. All rights reserved.