bybabybubbles-barnevogns-legetøj-pram-toy-catching-snowflakes-undeholdning-autostol
bybabybubbles-barnevogns-legetøj-pram-toy-catching-snowflakes-undeholdning-autostol bybabybubbles-barnevogns-legetøj-pram-toy-catching-snowflakes-undeholdning-autostol bybabybubbles-barnevogns-legetøj-pram-toy-catching-snowflakes-undeholdning-autostol

ByBabyBubbles Barnevogns legetøj - Catching Snowflakes

På lager
Varenummer
ST02-WTBI
Ingen

Disse ByBabyBubbles barnevognslegetøj er lavet af ubehandlet bøgetræ, hæklede perler og silikone, alt dette i fødevarekvalitet. Barnevognslegetøjet er enkelt, smukt og vigtigst af alt, sikkert.

De holder din baby underholdt. Samtidig er de universale og kan både hænges på barnevogn, autostol, vugge eller andre steder. Der er en lille klokke på, og når legetøjet bevæger sig, skaber klokken en sød lille klokke lyd. Fås i forskellige designs og farver. 

179,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

De forskellige stilarter, tekture og design, holder din lilles opmærksomhed og giver din baby noget at se på og lege med. Desuden tilføjer det en smuk stil til din barnevogn!

Barnevogns legetøjet er lavet på elastisk, smuk satin snor og måler i alt 18 cm og passer stort set alle barnevogne. Den lille får så meget glæde af de fornemmelser, lyde og visuelle lækkerier, dette legetøj giver dem. Alle ByBabyBubbles silikoneperler er 100% BPA-fri, silikone i fødevarekvalitet (svarende til sutter og sutteflasker) og FDA godkendt

Bøgetræsmaterialet, samt klipsene er naturligt og ubehandlet. 

Alle ByBabyBubbles produkter er sikkerhedstestet og er i overensstemmelse med de nuværende ASTM, CPSIA regler. De er også CE – godkendte. 

Produkterne leveres forvaskede, men det anbefales at man tør dem af med en våd klud inden brug. Trædelene må aldrig blødlægges i vand. Træet er ubehandlet, men hvis det ønskes, kan man behandle med lidt mild olie. Bemærk dog, at påføring af olie kan ændre træets farve.

Egnet fra: 0 mdr. 

Materialer: 100% fødevaregodkendt LFGB silikone, bøgetræ, satintråd CE godkendt i henhold til EN12586:2007+A1:2011 samt håndpolerede trækugler af europæisk bøgetræ. 

Silikone perlerne er 100% brudsikre, og perfekte for babys ømme gummer at tygge i.

Sikkerhed:

  • Voksenovervågning er altid påkrævet.
  • Klip og metaldele er ikke beregnet til babyen at tygge på, men at blive fastgjort på babyens tøj.
  • Børn / småbørn bør ikke efterlades uden opsyn med perle elementer
  • Kontroller regelmæssigt for eventuelle skader på legetøj. Hvis perler, snor eller ringe er beskadigede, afbrydes brugen.
  • Køber påtager sig alt ansvar
Mere information
Farve White
Mærker ByBabyBubbles
EAN 7350103380657
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:ByBabyBubbles Barnevogns legetøj - Catching Snowflakes
Copyright © 2018 Livrig.dk. All rights reserved.