ByBabyBubbles - Barnevognskæde - Climbing Mountains
ByBabyBubbles - Barnevognskæde - Climbing Mountains ByBabyBubbles - Barnevognskæde - Climbing Mountains ByBabyBubbles - Barnevognskæde - Climbing Mountains

ByBabyBubbles - Barnevognskæde - Climbing Mountains

Ikke på lager
Varenummer
ST01-DG00
Ingen

Disse håndlavede barnevognskæder findes i flere farver. Barnevognskæden er spændende at kigge på for de små med de forskellige farver, former og materialer. Kæden er med til at underholde dit barn på gåturerne. Barnevognskæden er designet så den passer på kalechen, men kan også benyttes i for eksempel bilen, over vuggen, på legestativet eller andre steder hvor det giver mening.

Disse design er til den enkle, stilrene og moderne side. 

299,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Disse ByBabyBubbles barnevognslegetøj er lavet af ubehandlet bøgetræ, hæklede perler og silikone, alt dette i fødevarekvalitet. 

De holder din baby underholdt. De er universale og kan både hænges på barnevogn, vugge eller andre steder. 

De forskellige stilarter, tekture og design, holder din lilles opmærksomhed og giver din baby noget at se på og lege med. Desuden tilføjer det en smuk enkel stil til din barnevogn!

Barnevognskæderne er lavet på elastisk, smuk satin snor og måler i alt 35 cm og passer stort set alle barnevogne og autostole da den samlede justerbare længde er 86 cm. Den lille får så meget glæde af de fornemmelser, lyde og visuelle lækkerier, dette legetøj giver dem. Alle ByBabyBubbles silikoneperler er 100% BPA-fri, silikone i fødevarekvalitet (svarende til sutter og sutteflasker) og FDA godkendt

Bøgetræsmaterialet, samt klipsene er naturligt og ubehandlet. 

Alle ByBabyBubbles produkter er sikkerhedstestet og er i overensstemmelse med de nuværende ASTM, CPSIA regler. De er også CE – godkendte. 

Produkterne leveres forvaskede, men det anbefales at man tør dem af med en våd klud inden brug. Trædelene må aldrig blødlægges i vand. Træet er ubehandlet, men hvis det ønskes, kan man behandle med lidt mild olie. Bemærk dig, at påføring af olie kan ændre træets farve.

Egnet fra: 0 mdr. 

Materialer: 100% fødevaregodkendt LFGB silikone, bøgetræ, satintråd CE godkendt i henhold til EN12586:2007+A1:2011 samt håndpolerede trækugler af europæisk bøgetræ. 

Silikone perlerne er 100% brudsikre, og perfekte for babys ømme gummer at tygge i.

Sikkerhed:

  • Voksenovervågning er altid påkrævet.
  • Klip og metaldele er ikke beregnet til babyen at tygge på, men at blive fastgjort på babyens tøj.
  • Børn / småbørn bør ikke efterlades uden opsyn med perle elementer
  • Kontroller regelmæssigt for eventuelle skader på legetøj. Hvis perler, snor eller ringe er beskadigede, afbrydes brugen.
  • Køber påtager sig alt ansvar
Mere information
Farve Grey
Mærker ByBabyBubbles
EAN 7350103380701
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:ByBabyBubbles - Barnevognskæde - Climbing Mountains
Copyright © 2018 Livrig.dk. All rights reserved.